William White Road

The William White Road Project was a large home remodeling project with a main goal to create better flow, function and versatility for the amazing family of four.
The main focus upstairs was to create a chef’s kitchen to allow family and friends to be apart of all the preparations for meals, baking and homework time. To expand on the living space, the entire basement was reconfigured. A new bathroom, art studio, storage as well as comfortable living space for family movie nights. The client loves the feel of farmhouse, but we took it up a notch and modernized it to create the perfect home. Infusing the clients personality throughout the space was easy with his current art collection and antique Moroccan tea pots. It ticks all the boxes: flow and function, as well as classic and timeless!

Jennifer Tampasis